stay hungry, stay foolish

en wat breng Apple ons allemaal?

Er is weer voldoende gepresenteerd om je hele stpaarrekening aan gruzelementen te slaan. Een overzicht van de belangrijkste punten:

  1. Een draadloze hardeschijf zodat je met je laptop ook bij je 500 mb of 1 tb aan data kunt én dus ook  draadloos kunt backuppen. Dit is de opvolger van de Airport Extreme en zal Time Capsule gaan heten.
  2. Een beste update van de iPhone, mer software, meer opties en als speerpunt, de lancering van een gzogenaamde SDK (Software Developmet Kit) waar andere bedrijven software voor de iPhone kunnen gaan ontwikkelen. HEt si dus niet meer langer een gesloten stysteem en dat kan natuurlijk hele interresante dingen op gaan leveren.
    Helaas geen nieuws over iPhones met meer geheugen, GPS of dat ze ook in de overige landen (.nl) te koop gaan zijn.
  3. Film verhuur, voor het kleine bedrag van $3 of $4 kun je films huren. Er staan er reeds 1.000 klaar om gehuurd te worden, natuurlijk eerst in de VS en in Europa pas over een hele poos. Mooe is dat je zo’n beetje direct, na 30 seconden ongeveer, de film kunt gaan gekijken, de rest van de download verloopt daarna op de achtergrond.
  4. En dan de gaafste, een untra dunne MacBook. De aller- allerdunste laptop ter wereld. Met multi touch trackpad zodat je net als op de iPhone kunt inzomen op dplaatjes enzo.
    Deze niewste telg gaat door het leven als MacBook Air,een waar plaatje.

Conclusie, mooi spul, maar niets voor mij om nu gelijk morgen naar de Apple Store te rennen. Ik ga nog mooi een poosje verder met mijn trouwe iPdod 5.5 en MacBook, die doen het nog best.

3 Responses to “en wat breng Apple ons allemaal?”

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS