stay hungry, stay foolish

firefox 3

Binnenkort, heel binnenkort komt de 3de versie van Firefox uit. Een van de betere webbrowsers die momenteel beschikbaar is en inmiddels geen introductie meer nodig heeft bij het publiek. En om de lancering van de nieuwste versie te vieren is het plan opgevat iets met een wereldrecord te gaan doen.
Komende dinsdag, an is het zover, is dan officieel Download Day 2008. Het doel is namelijk om in 24 uurzoveel mogelijk download te hebben van het pakket., ik ben benieuwd wat voor voorzorgsmaatregelen er op het technische vlak voor zijn genomen en of de servers het gaan houden?

Maar wat is, naast dat record wat eigenlijk alleen maar leuk is, maar waar je niet zoveel aan hebt, dé reden om over te gaan op Firefox 3.
Nieuwe mogelijkheden als eenvoudiger bladwijzers maken, meer veiligheid, spellingscontrole, herstel na een crash en dat soort dingen. Niet heeeel erg veel nieuws, maar het ziet er allemaal wat lekkerder uit en hé, waarom zou je niet overgaan op de nieuwste versie, het kan zeker geen kwaad.

Download Day 2008

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS