stay hungry, stay foolish

hoeveel zit er in de spaarpot

Ik heb thuis een spaarpot staan en elke keer als ik vind dat mijn portemonnee te vol wordt, haal ik het kleingeld eruit en gaat het het varken is. Dit is een win-win situatie, want is zeul dan minder gewicht mee in de beurs en ik spaar zowat ongemerkt een extra zakcentje.

Maar wat als de spaarpot vol zit, dan moet er geteld worden. Want mijn bank accepteerd het niet als ik met het varken onder de arm naar ze toe ga om het hun uit te laten zoeken. Iets wat best stom is, want ze hebben daar hele mooie apparatuur voor staan en ik neem aan dat ze nog steeds blij zijn als ik ze geld breng. Maar goed, dat zijn ze dus blijkbaar niet. Sterker nog het kost me zelfs geld als ik het ongesorteerd bij ze aanlever. Dus ik moet eens per jaar dik een uur besteden aan het tellen en sorteren en het in zakje stoppen.

Maar goed, daar gaat het nu niet om, eigenlijk wil ik CoinCalc.com even laten zien, je kunt met de door hun bedachte methode schatten hoeveel de inhoud van het spaarvarken waard is.

Mmh, nu bedenk ik me dat dat helemaal niet nodig is, aangezien ik het toch met de hand moet doen en alles zelf moet uit tellen. Maar dat neemt natuurlijk niet weg dat een ander er wellicht wel baat bij heeft en daarvoor zijn we hier toch ook op aarde, om elkaar te helpen. Ik zou zeggen, succes ermee, tabee.

spaarvarken

5 Responses to “hoeveel zit er in de spaarpot”

  1. Marloes

    Je moet er gewoon lief bij kijken, bij de bank. Werkte bij mij ook met een zak geld van het Martinistamfeest, ongesorteerd! Vonden ze niet leuk, maar hoefde niet te betalen :)

    Reply
  2. buxx

    Ik zal eens oefenen voor de spiegel, maar denk dat mannen daar minder msucces mee gaan hebben dan vrouwen.

    Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS