stay hungry, stay foolish

negatief kijkadvies voor Jumper

Onlangs is de film Jumper in de biokopen gekomen en op zich klinkt het verhaal kleuk. Een jongen die zich in een fractie van een seconden aan de andere kant van de wereld kan begeven. Dus veel actie en voldoende aanleiding voor de filmmakers om er een spannend verhaal van te maken. Maar dat is zeker niet gelukt.

Afgelopen week heb ik hem even ‘geleend’ van het internet en raad hem aan niemand aan. Het verhaal gaat van de hak op de tak, zin nauwelijks verhaal in, de personages worden niet geïntroduceerd, laat staan echt goed neergezet zodat hun rollen een beetje daadkracht hebben. Weer 1:35 uur van mijn leven naar de gallemiezen.

Enige leuke wat ik aan over heb gehouden is de kennis dat Google nu ook films indexeerd (zie link in de eerste zin van deze post) en je gelijk een overzicht krijgt met het gemiddelde van de recensies op verschillende sites. Nadeel daarvan is is dat ik het een nogal hoge waardering vind die 3 sterren.

2 Responses to “negatief kijkadvies voor Jumper”

  1. Coolkast01

    Had na de trailer idd wel verwacht dat de film beter zou zijn. # sterren is ook wel aan de hoge kant voor een film die veel beter gekunt had.

    Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS