stay hungry, stay foolish

nog 1 keer MIDNR

De strijd om de radioring is vandaag afgetrapt en er zal de komende tijd volop actie gevoerd worden door de genomineerden. In de categorie zijn dat bijvoorbeeld, Coen en Sander van de gelijknamige show, Giel en MIDRN.

De eerste twee, zitten nog elke dag op de radio en hebben dus voldoende zendtijd om te ‘stem op ons!’ te schreeuwen. Uiteindelijk zal daarvan diegen met de meest loyale groep luisteraars winnen. Echter de derde, MiddenInDeNachtRick, heeft al een poosje geen zendtijd meer in de door hem geroeleerde nacht bij 538. En aangezien dit een vreselijk briljant programma was, die ik niet al te vaal hoorde aangezien het in de nacht werd uitgezonden, ben ik dan ook blij met het nieuws dat net ik net op GeenStijl lees. Vannacht zal Rick en consorten nog één maal hungeouwehoer de virtuele ether inslingeren, want ze zijn dan te luisteren via de site van GeenStijl

Nu blijf ik er niet voor op en gok ik dat de uitzending wel ergens te downloaden is zodat ie op m’n trouwe iPod terecht kom, dus luisteren zal ik zeker.

Ik twijfel dus ook waar ik mijn stem aan moeten geven, aan ‘de Coen en Sander show’ of aan MIDNR. Ik weet in ieder geval wel op welk programma ik niet stem.

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS