stay hungry, stay foolish

NPK was weer mooi

Het Pinksterkamp, hét hoogte punt van het jaar op kampgebied is weer geweest. Brak, moe en goed bijgekleurd ben ik weer thuis. Mooi een extra dagje vrij genomen, om bij te komen. Ik kan er wel aan wennen, een 2 daagse wekweek.

Ik heb weer heel wat foto’s gemaakt tijdens het kamp, maar lang niet alles vond ik Flickr waardig. Vandaar dat ik een bescheiden, wel heel erg bescheiden, collectie heb geplaatst. Maar beter iets dan niets, want de foto’s aan de rechtkant op buxx.nl stonden al weer veel en veel te lang.

Dit zijn in ieder gevan de foto’s die gemaakt zijn met de GSM, niet de iPhone, want die is niet zo’n wonder met foto’s en niet heel erg kamp bestendig. De foto’s van de EOS moeten nog komen, maar die moeten eerst nog neergeladen en bewerkt worden waar nodig. Ik denk zo rond het begin van de volgende week dat die wel verschijnen.

Eerst maar even bezig met de voorbereidingen van mijn verjaardag, komende zaterdag. Lijstje maken met wat ik allemaal wel niet wil hebben van mijn vriende. Ook haalbare dingen, dus niet enkel de XBOX 360 met GTA IV en het duikbrevet dat ik komende zomer nog wil halen.

2 Responses to “NPK was weer mooi”

  1. Stoet

    Ik las het een dag te laat, maar alsnog van harte met je verjaardag. Nog altijd bij LC aan de slag?

    Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS