stay hungry, stay foolish

seizoen 7 van 24 is uitgesteld

Omdat de scriptschrijvers in de VS nog steeds hun pennen stil hebben liggen komt er bar weinig van filmen terecht. Menig serie heeft te kampen met de halstarrige schrijfslaven en zo ook 24. Ik lees zojuist dat de start van seizoen voorlopig is uitgesteld tot begin 2008. Om eerlijk te zijn vond ik seizoen 6 zeker niet de meest spannende en onvoorspelbare, maar het is en blijft leuk om te zien hoe Jack de wereld weer een red, ik wacht dus ook in spanning af op het vervolg.

De makers van Heroes hebben het seizoen zelfs halverwege afgebroken en seizon 2 bestaat uit slecht  11 afleveringen in plaats van de geplande 24. Blijkbaar beginnen ze alvast met filmen als de schrijvers nog aan het schrijven zijn aan een paar episodes ervoor. Ze waren us al bezig tot de staking kwam. Ik geloof wel dat ze er een eide aan hebben gebakken bij episode 11, zodat het gewoon een korter seizon is geworden in de hoop dat seizoen 3 wel weer doorgaat, maar ik heb het nog op de virtuele planken liggen om te zien.

Mmh, wellicht een goed om er zo even 2 episodes doorheen te draaien van dat bewuste tweede seizoen, goed idee van mezelf.

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS