stay hungry, stay foolish

terug van vakantie

De vakantie naar Spanje zit erop. Een week vol zon, een beetje strand, veel kilometers in een c2 langs de kust en  door het binneland later zijn we moe doch voldaan terug in .nl  en dat is eigenlijk ook wel weer fijn. Eindelijk weer normaal met mensen kunnen praten, normaal kunnen eten en ook hier van de zon genieten.
Maar naast dit natuurlijk ook het geregel van een nieuwe simkaart bestellen en het kopen van een nieuwe telefoon aangezien die in Barcelona gejat is en een boze brief naar Ryanair sturen om dat ze voor het aanpassen van 2 tickets 200,- moesten hebben. Ze vonden de letter P.G. op de boeking namelijk niet hetzelfde als mijn volledige voornamen zoals ze in het paspoort staan. Althans in Bremen vinden ze dat op de heenvlucht. De terug vlucht vanaf Madrid was geen enkel probleem, hier klopt dus iets niet als je het mij vraagt.
Anyhow, een wee er tussenuit, moet wel weer genoeg zijn om het tot het invallen van de nederlandse lente te redden en totdat we nieuwe plannen voor de volgende vakantie gaan maken.

5 Responses to “terug van vakantie”

 1. Arvid

  Klote van je telefoon man en ik hoop dat je nog iets hoort van Ryanair. Ervaring leert dat je beter aangetekend kunt verzenden.

  Reply
 2. hielke

  Lekker is dat. Dat hadden ze natuurlijk van te voren kunnen aangeven.

  Heb je al enig idee wat voor foon je gaat halen?

  Reply
 3. buxx

  Ik heb eerst weer een K800i gehaald wat die werkt prima.
  Mar ja, die iPhone is nu wellicht ook haalbaar… wederom die twijfel =]

  Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS