stay hungry, stay foolish

#31dbbb: de elevator pitch

De eerste echte stap naar een betere weblog met het #31dbbb project van ProBlogger.

De taak voor vandaag, op weg naar een betere pitch, was het schrijven van een elevator pitch. Een wat? Ik had ook geen idee toen ik het las, maar gelukkig zit er een uitleg bij die het allemaal wat duidelijker maakt. Het gaat om een overzicht van een product, een idee of een dienst die je in de rit van een lift, zo’n 30 seconden, kan uitleggen. Een manier dus om in het kort uit te leggen wat de doelen zijn van de weblog.

Op naar de uitvoering:

Het leven bied zoveel meer dan ademen, eten en slapen alleen. Er is zoveel meer te ontdekken en je over te verbazen. Zowel on- als offline. Buxx.nl doet dan ook verslag van al dat moois. Van design tot nieuws, van internet tot fotografie en van reclame tot Scouting. Dit alles door de ogen van de enige schrijver die deze weblog rijk is, buxx himself.

Stay Hungry, Stay Foolish.

Doel van deze eerste opdracht is het kort verwoorden van het doel van de weblog. gemakkelijk dus om snel aan mensen uit te leggen, maar ook perfect om op de ‘about’ pagina te plaatsen en als standaard omschrijving bij andere sites die naar je willen linken. Het zegt natuurlijk niet dat het hiermee klaar is, het kan heel goed continu bijgeslepen worden zodat het met de weblog meegroeid. Ik hou dan ook vast aan het onderschrift Stay Hungry, Stay Foolish (Steve Jobs) voor buxx.nl. Blijf je altijd ergens over verbazen, blijf dingen ontdekken en kijk er altijd fris naar.

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS