stay hungry, stay foolish

8UO, de afloop

8uo-tekeningetje1

Het was een mooie avond en een even mooi deel van de nacht afgelopen vrijdag. De 8 uur overwerken die ik heb volgemaakt hebben mooie vruchten afgeworpen.

We hebben voor het Groninger Landschap, dat binnenkort 75 jaar bestaat het idee ontwikkeld voor een Kinderfeestjes pakket. Hiermee kunnen kinderen hun eigen verjaardagsfeestje vieren in een van de gebeiden van het Groninger Landschap, compleet met een puzzeltocht, een luisterverhaal over de omgeving, opdrachten en spellen en na afloop een persoonlijke website waar ze hun foto’s en filmpje op kunnen plaatsen. Daarbij is het allermooiste dat men gelijk lid is geworden van de organisatie en daarmee kan naast het meevieren van het 75 jarige bestaan gelijk mooi een verjonging van de leden ingezet worden.

Tijds het werken ben ik ampersand ook nog eens vereeuwigd door een analoge tekenaar die temidden van het twitter, streaming video en blog geweld de avond vastlegde met pen en papier. Ik ben op onderstaande tekening herkenbaar in een stemmig donkerblauw overhemd, een bescheiden kuif  en het driftig werken op mijn trouwe MacBook waar ik nu weer dit bericht op type.

8uo-stripje

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS