stay hungry, stay foolish

de Land Rover iPhone Navigator

Dat ik lelijke eend en de Land Rover Defender super auto’s vind steek ik niet vaak onder stoelen en banken, mocht het ter sprake komen. Bij de eerste de puur- en de aandoenlijkheid en bij de tweede de de puur- en ruwheid maakt het voor mij de  perfecte mix om ooit/later in de dubbele garage te hebben. Beide bolides hebben weinig tot geen luxe en opsmuk en ik ben ook niet het type dat dat erg belangrijk vindt aan een auto. Ik zit niet kwijlend de Carros Magazine of Top Gear Magazine te lezen. Doe mij maar een auto die me ten eerst van A naar B brengt en dan het liesft ook nog een beetje in de stijl die bij mij past. De Polo die ik nu rij voldoet niet 100% aan die eis, maar voor een dikke 67% komt het wel in die buurt.

En wat ook zo mooi is aan de Land Rover is de payoff, dat verteld alles over de auto: ‘The best 4 x 4 x far’ (en dan moet je bij de ‘x’ even ‘by’ uitspreken). Simpel en helemaal waar, net zo de waarheid als die van Cirtoën: ‘Alleen een Citroën rijdt als een Citroën’.

En dan kom ik nu bij het doel van deze lofzang van de auto en de Land Rover in het bijzonder, de Land Rover iPhone Navigator. Briljant toch?

Land Rover Navigator