stay hungry, stay foolish

en dat was seizoen 5 van Lost

En het zit er weer op, het lopende seizoen van Lost, het 5de seizoen. Althans voor mij. Er is weer veel gebeurt in het leven van de overlevenden van vlucht 316. Er zijn heel wat vreemde draaien aan het verhaal gegeven, veel nieuwe mensen ge├â┬»ntroduceerd en nog veel meer onwaarschijnlijke zaken gebeurt. Mijn teller staat momenteel op zo’n 3.400 open verhaal draadjes die hopelijk allemaal in het laatste seizoen allemaal afgesloten worden.

Wat ik vooral knap vind aan de serie is dat het verhaal, dat eigenlijk extreem ingewikkeld en omvangrijk is, toch vreselijk goed te volgen is. Ik heb een hekel aan verhalen waar ik de helft niet van meekrijg of snap omdat het zo vreemd met elkaar samenhangt. Maar J.J. Abrams heeft het goed in elkaar gezet. Met een duidelijke re-run voor elke episode. En dan niet alleen van wat er in de voorgaande episode is gebeurt maar door eigenlijk alles wat voor de komende interresant is even snel de revu te laten passeren.

Ik blijf bij mijn mening dat Lost de beste serie ooit is tot nu toe. Het spande er een poosje geleden nog om met 24, maar die heeft het keihard laten afweten bij het 7de seizoen. ik ben na 2 episodes al afgehaakt en dat is een slecht teken. Ik had niet eens de drang om het verder te kijken, terwijl ik dat bij Lost absoluut wel heb.

lost-logo

2 Responses to “en dat was seizoen 5 van Lost”

 1. Ramon

  Mooi einde ook he, met Mr. Locke… Deed me denken wat er met die man in seizoen 1 was gebeurd en of dat al niet 5 seizoen met alles te maken heeft hihi.

  En, 24, dag 7 toch gaan bekijken. Gewoon downloaden en bij uur 1 beginnen. Echt waar, het is beter geworden :-)

  Kiefer over komend seizoen 8

  Reply
 2. buxx

  Zucht.. oke… vooruit dan maar =]
  Aangezien de rest namelijk wel leuk was, vooral 1,2 en 3, dan toch maar even proberen.

  We gaan het wel zien.

  Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS