stay hungry, stay foolish

ik heb de Wave, maar wat nu

Ik heb inmiddels al een paar dagen mijn Google Wave account binnen ben er mee bezig geweest en heb er natuurlijk een mening over. Nu gaat het mij te ver om hier op mijn eigen lieve kleine domeintje een complete review te schrijven, alles tot in detail te beschrijven aangezien anderen dat beter , veel beter dan mij kunnen én omdat die anderen dat allang hebben gedaan.

Daarom een link naar Bright.nl, waar veel over hun bevindingen te lezen is en mijn mening bescheiden als altijd, hieronder:

Ik heb het dus nu een paar dagen en heb er mee gespeeld. Gespeeld ja, want meer heb ik er nog niet mee kunnen doen, want het werkt natuurlijk alleen al je veel mensen kent die het ook gebruiken en als je ook iets met diezelfde mensen te bespreken hebt. En beide is nog niet het geval en ik zie het niet zo zitten om kunstmatig over dingen te spreken, want dan blijft het met wat spelen en aanklooien.
Hoewel ik denk dat het zeker wel potentieel heeft, het is nog lang niet af, nog lang niet. Momenteel zie ik het nog als een geavanceerd forum waar men door elkaar heen praat.

wave screenshot

2 Responses to “ik heb de Wave, maar wat nu”

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS