stay hungry, stay foolish

iPhone nummero 2

Een jaar geleden liep ik met een iPhone rond, natuurlijk omdat ie gaaf was en het een super gadegt was. Nog nooit had een telefoon zo’n invloed gehad op de concurrentie. Ineens wilde iedereen touchscreens en enorme beeldschermen in de telefoon bouwen. Maar, fanatieke moblogger als ik was en ben, bleek de camera van een nogal belabberde kwaliteit te zijn en dat was de reden om hem weer in de verkoop te doen. Na de verkoop pakte ik de oude Sony Ericsson K800i weer uit de kast en die voldeed gelijk weer prima. Compatibel met de Mac, goede camera en gewoon prettig. Het werkte.

Maar toen kwam ik een paar week terug een advertentie tegen op Marktplaats en weer een dag later had ik weer een iPhone op zak. Want, alle voor en tegens met elkaar afwegend waren er gewoonweg meet pro’s dan anti’s. Vooral de mogelijkheden, en het gebruiksgemak.

Het apparaat is nog steeds een van de beter op de markt, hoewel T-Mobile eind deze week de G1  introduceerd. De telefoon met hjet besturingssyteem van Google. En volgens mij pas de eerste echte conccurent voor de iPhone.

iphone

2 Responses to “iPhone nummero 2”

  1. beeobee

    Ik heb hem nu bijna half jaar en ik kan me niet meer voorstellen met een andere telefoon. Net als trouwens 7 andere collega’s ;-)

    Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS