stay hungry, stay foolish

Jan en Robert weer op de TV

Blijkbaar is hij de bekendste sidekick van het land, gezien de Wikipedia pagina over het lemma sidekick.

Een van de bekendste internationale sidekicks is Ed McMahon. Bekende fictieve sidekicks zijn Sancho Panza van Don Quichot, Doctor Watson van Sherlock Holmes en Robin van Batman.

Een bekende sidekick in Nederland is Jan Paparazzi.

Maar goed, daar gaat het niet om, hoewel het wel grappig is. Nee, het grote nieuws van vandaag is dat Jan Paparazzi weer terug komt op de TV en… dat samen met Robert Jensen. Een gouden duo.
Voor veel mensen is dit vreselijk nieuws, ik ken maar weinig mensen die beide heren goed kunnen hebben, maar ik ben fan van ze. De vaste lezers van buxx.nl weten dat inmiddels. Vandaar mijn lichtelijke jolijt stemming tijdens het opstelling van dit bericht.

Wat de heren gaan doen op de Nederlandse buis is officieel nog onbekend, maar vanmiddag, toen ik het hoorde, tijdens de Coen en Sander show, liet Jan weten, na wat aandringen, dat het gaat om een middagprogramma in het weekend dat gaat concurreren met een ander duo. Zal het dan recht tegenover Carlo en Irene geprogrammeerd gaan worden? Klinkt als een mooie invulling voor dit dode moment op de zondagmiddag, want Carlo en Irene waren vroeger leuk, tegenwoording ook al niet meer.  Gegarandeerd veel mensen die thuis lam zitten wachtend op wat vertier op tv. Ik ben benieuw.

En dan is dit ook maar gelijk een mooie mogelijkheid te testen, het opstellen van een poll. Kom maar op mensen, laat je stem stellen in deze eerste poll van 2009. Ik ben benieuwd.

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS