stay hungry, stay foolish

live verslag van de WWDC

Het is weer tijd om www.onemorething.nl/live op de browser te hebben, wat er komt weer heel wat nieuws van Apple vanavond. Wat vooral verwacht wordt is de nieuwe iPhone, iets wat voor mij nog niet nodig is. Want de mijne werkt nog prima, en is s nog steeds een van de meeste gebruikersvriendelijke en gaafste telefoons ooit. Dus om de concurrentie voor te blijven hoeven ze dat zeker niet te doen ben ik van mening.

iphone_zwart_boven

UPDATE: Ik kan hier alles gaan opnoemen wat er vanavond geroepen is maar dat kunnen de mannen van One More Thing veel beter. Laten we beginnen met de update van de MacBook lijn. Die is behoorlijk te noemen.

Er is meer bekend op de opvolger van het Mac OS, Leopard. Snow Leopard komt ergens in september uit en gaat niet al teveel kosten. De wijzigingen zijn dan ook niet zo drastisch qua uiterlijk. Er is voornamelijk onder motorkap gewerst aan 64 bit ondersteuning (nerd alert) en Exchange ondersteuning. Hiermee is een van de laatste opstakels weggehaald om een Mac niet meer in het zakelijke leven te gebruiken waar de meeste mensen nog steeds een Windows bak gebruiken.

En verder veel, heel veel nieuws over de iPhone. De nieuwste software versie 3.0 is aanstaanden, ook voor de ‘oude’ versies en er komt een nieuwe iPhone versie met exact hetzelfde uiterlijk, maar met heel veel nieuwe zingen. Een kompas, voicecontrole, sneller, krachiter, video, een betere 3 megapixel camera en de mogelijkheid om TomTom te draaien

Mijn iPhone classic doet het nog prima, maar mocht dat nu niet meer zo zijn… Dan lijkt de nieuwe iPhone 3GS (waarbij de S staat voor ‘speed’) me wel wat.

2 Responses to “live verslag van de WWDC”

 1. Coolkast01

  De oude 3G met versie 3 OS en dan tom tom erop.
  Tijd om ook maar te gaan kijken naar een i-Phone.

  Reply
 2. Coolkast01

  Bah, T-mobile heeft bekend gemaakt de 3Gs te gaan leveren vanaf 26 juni. Alleen de prijzen zijn nog onbekend.
  Ff afwachten nog.

  Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS