stay hungry, stay foolish

promotie van het weblog

Het volgende onderdeel van #31dbbb is het promoten van het weblog en dat kan op verschillende manieren. Vragen aan een medeblogger om hij of zij een link naar jou weblog wil plaatsen, de url onder je uitgaande mail plaatsen zodat het wat vaker bij mensen onder ogen komt en gebruik maken van sociale netwerken. Maar ook intern is er heel wat te doen, meer intern linken naar oudere posts en dat soort dingen.

Een paar zaken had ik al op orde, zoals koppelingen met sociale netwerken. De berichting op buxx.nl komen al automatisch op Twitter en Hyves terecht, er zijn reeds medebloggers die naar mij linken maar hier zou nog wel een slag te slaan zijn door meer aan linkuitwisseling te doen. Maar het intern linken doe ik nauwelijk, vooral omdat het nogal omslachtig is. Hier zijn wel plugin voor te vinden die dat gemakkelijke rmaken, dus daar moet maar eens naar gekeken worden.

Tijd voor de 3de opdracht van de #31dbbb, het promoten van de post die voor opdracht 2 geschreven is. Ik begin met het aanschrijven van wat collega bloggers en kijken of het wat oplevert.

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS