stay hungry, stay foolish

Robert Jensen komt terug

Vanochtend las ik al ergens dat Robert vanmiddag bij de Coen en Sander Show te horen gaat zijn en dat doet ie natuurlijk niet zonder een reden. Na tijden van afwezigheid laat hij eindelijk weer eens van zich horen, na het nieuws van vorige week dat de talkshow ook binnenkort weer op TV te zien is. We konden namelijk lezen dat ie zeer onlangs zijn eigen site heeft gelanceerd, genaamd snafu.nl. Een eigen showbiz site waar geschopt en geïrriteerd kan worden, a la Perez Hilton.

Nu was ik al groot fan van zijn radio programma’s en kan me ineens weer een deel ervan herinneren. Heel, heel, heel af en toe had hij het wel eens over een project die hij in de toekomst wilde starten. Een site die je elke dag een kleine glimlach geeft door iets leuks, stoms, sufs of vreemds.

De jaren verstreken, veel van dit soort sites zijn er inmiddels, maar toch gaat hij het nog proberen. En ik denk, met zijn gevoel voor humor, dat het ook nog wel eens gaat lukken. Althans bij de mensen die hem kunnen verdragen. Leuk, spannend en ik ben benieuwd. En vooral ook mooi dat Jan Paparazzi eindelijk weer eens tekst heeft.

Echter ik nis nu al wat op snafu.nl, een rss feed om de site automatisch te volgen, iets om reacties te plaatsen en een normale permalink om direct naar een artikel of filmpje te linken. De site is volgens mij dan ook gemaakt door de internet afdeling van RTL en niet op basis van een goede (open source) tool als WordPress, dat zich volgens mij hier veel en veel beter voor leent. Maar goed, eerst maar even luisteren wat Robert er op de radio over gaat zeggen, dan zien we wel weer verder.

5 Responses to “Robert Jensen komt terug”

 1. 412

  Het blijf Jensen en dat blijft niet leuk. Zonde dat je er zoveel tekst aan wijd…

  Reply
  • buxx

   Haha, ik had al zo’n reactie van jou en H. verwacht. Maar H. leest hier nooit, beetje ouderwets, maar hij deelt je mening denk ik wel hoor.

   Reply
 2. Bakkel

  He, dat waren exact mijn punten van kritiek. ;-)

  Die RSS was mij nog niet eens opgevallen! Had ze inmiddels ook al gehoord bij Koen en Sander en volgens mij komt er niets nieuws onder de zon. Ben het dan ook wel met @412 eens!

  Reply
 3. buxx

  @Bakkel: En wat heb ik bij jou geschreven…? Te mooi!
  Jensen is typisch een man die je geweldig vind of haat en dat maakt het voor hem ook alleen maar mooier geloof ik om mee om te gaan.

  Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS