stay hungry, stay foolish

Acffca.net is hiring

Een poosje geleden ben ik met wat anderen begonnen aan Acffca.net, een verzamelplek voor mooie dingen. Zonder een al te hoog doel, gewoon mooie dingen die we op het internet tegenkwamen te bundelen. Als archief voor onszelf, maar ook om anderen te inspireren (meer erover hier).

We weten ook dat er al meer van dit soort initiatieven zijn, maar dit is anders, want het was van ons zelf en dat is toch wel weer heel wat leuker, we kunnen ermee gaan doen wat we willen.

Ondertussen hebben we al heel wat gave pixels verzameld op Acffca.net, maar we moeten door, door met de ontwikkelingen, door met de content en vooral door met het uitbouwen van iets moois in wording. In m’n achterhoofd heb ik al heel wat plannen waar het heen kan gaan, maar die moeten vooral ontstaan. Vanuit de groep mensen die meewerken, want dat wordt het pas écht ‘ons project’. En aangezien we nu nog 1 hand te tellen zijn qua omvang, als we even voor het gemak uitgaan dat je dan de 5 vingers aan de menselijke hand gebruikt om te tellen, is een uitbreiding van strijdmakkers wenselijk.

En om die reden heb ik de aanmelding open gezet, om mee te werken aan Acffca.net Er zijn verschillende vacatures beschikbaar die we organisch gaan vullen, geen hele procedures, geen gesprekken, maar enkel wat enthousiastme voor wat we aan het bouwen zijn.

Content – Heel simpel eigenlijk, mooie dingen verzamelen en plaatsen op Acffca.net
Technisch – Om de achterkant te onderhouden, op basis van WordPress, en vormtechnische zaken aan te kunnen passen.

Aanmelden voor Acffca.net

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS