stay hungry, stay foolish

alleen printen wat nodig is

De wereld wordt steeds digitaler en met meer en meer beeldschermen, maar toch zal het printen van tekens nooit verdwijnen. Althans nog lang niet. En maar goed ook, want het is een groot deel van mijn werk.

Er zijn veel redenen te verzinnen waarom er minder, heel veel minder, geprint dient te worden. Maar de voornaamsten zijn toch wel, het redden van het bos én het besparen op de uitgave van toner en inkt.

Echter vaak is het een heel stuk fijner om iets op papier te lezen. Het leest gemakkelijker, hoewel het ebook daar ook aanspraak op maakt, en het is gemakkelijker mee te nemen naar plekken waar je niet afhankelijk wilt zijn van techniek.

Alleen het printen van websites gaat wel eens goed fout. Vaak heb je maar een deel van de informatie nodig en de reclame banners rondom heb je al helemaal niet nodig. En daarom is het gemakkelijk als je van tevoren kunt bepalen wat je precies wilt printen.

En met printwhatyoulike.com, perfecte naam, kan dat. Als je de speciale snelkoppeling in je browser bewaart, en klikt als je iets wilt printen, kun je vervolgens bepalen wat je allemaal op je printje wilt hebben.

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS