stay hungry, stay foolish

alles in Google Docs gooien

Google heeft een poosje geleden, een week ofzo, aangekondigd dat je binnenkort alles van je harddisk kunt dumpen in Google Docs. En dat werkt vanaf vandaan blijkbaar ook bij mij. Want ik kreeg zojuist bij het openen van Docs hetvolgende bericht:

Bestanden tot 250 mb kun je dus online zetten en vervolgens delen met anderen maar tegelijk zie ik ook dat je niet meer onbeperkt Docs kunt gebruiken. Je kunt tot 1 gig gaan, 1024 mb om precies te zijn. Dus inmiddels vergelijkbaar met de Picasa Web waar je je foto’s kunt stallen.

Zit dat nu vol op den duur, dan kun je vervolgens extra ruimte bij kopen. Google is dus niet meer onbeperkt te gebruiken, ze gaan naast advertenties ook met schijfruimte geld verdienen. Op zich niet zo vreemd maar wel opmerkelijk, want dat deden ze namelijk niet eerder zover ik weet, en dat terwijl we vanochtend konden lezen dat hun winst in een jaar tijd is vervijfvoudigd. Geen vreemde berichten, want we kennen vergelijkbare berichten ook uit 2005, 2009 en vast nog wel meer tussenliggende jaren.

Had ik ik maar aandelen gekocht een paar jaar terug, maar helaas.

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS