stay hungry, stay foolish

buxx.nl, nieuwe stijl

Niet schrikken mensen, maar ik heb zojuist buxx.nl omgezet naar een nieuwe layout. Dat moet gevoelsmatig namelijk eens in de zoveel tijd én de vorige layout was technisch niet meer handig te gebruiken. Het is er eentje die nog niet helemaal af is en volledig, maar wel eentje die voldoende kansen geeft om uit te breiden en aan te passen. Dit gaat live en terloops gebeuren. Dus kijk niet gek op als dingen een beetje verschuiven en van kleur veranderen. Dat hoort zo.

Zo moet het plaatje bovenin automatisch om de zoveel tijd veranderen, de kleuren van de links moeten nog anders, het blaadje als logo moet nog terugkomen in de layout en meer van dat soort dingen. Maar goed, de eerste stap is gezet.

4 Responses to “buxx.nl, nieuwe stijl”

 1. Max

  Afgezien van een zoekveldje in de sidebar dat een beetje over de grenzen heen gaat (Safari 5, Mac PPC, screenshot op verzoek =]) vind ik het een hele verbetering! Voelt een stuk lichter aan, nice.

  Reply
 2. buxx

  Waarvan notie. Heb ik hier ook, dat soort dingen moet ik nog aanpassen.

  Voelt inderdaad lekker aan.

  Reply
 3. Bakkel

  Less is more! Zeker een verbetering! En een framework volgens mij, en daar ben ik sinds mijn eigen overstap zeker een voorstander van. Hulde!

  Reply
 4. buxx

  Goed om te horen, ik ga wel zien waar het heen gaat. Er kan in ieder geval een heel stuk meer met dit framework.

  Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS