stay hungry, stay foolish

het vierde iPhone modelletje alweer

Vanavond is ze, na al lang en breed in beeld te zijn geweest nadat ie in de vloer van een duistere kroeg is gevonden, dan gelanceerd. De iPhone 4. Want zo heet ie, het vierde model. Hoewel we niet echt over model kunnen spreken, want de versies 2 en 3 waren identiek qua uiterlijk.

De nogal goedkoop en simpel ogende  plastic achterkant, die iedereen kent en men aan mij deed vragen wat voor een versie ik dan wel niet had. Daarom ben ik blij dat mijn oldskool classic, het origineel van stevig metaal, die het nog steeds bij me uithoudt en waar ik binnenkort mijn vriendin een plezier mee ga doen.

Want in juli komt ie al naar ons land, de opvolger. Het gaat een behoorlijk upgrade worden en zoals Steve het zelfs zegt, de beste versie sinds de eerste, waar ze weer een beste voorsprong p de rest mee nemen.

Maar wat is er nu zo speciaal aan? Een kort rijtje op buxx.nl, want er zijn sites die alles veel uitgebreider op een rij zetten.

 • Extreem hoge resolutie scherm, hoger dan het gemiddelde drukwerk en voor het menselijk oog nauwelijks tot niet zichtbare pixels.
 • Een behoorlijke upgrade van de camera, met flits. Wel leuk voor de actieve moblogger.
 • In HD filmen én monteren zelfs. Dat scheelt weer de aanschaf van een losse camcorder.
 • Een extra cameratje aan de voorkant voor videobellen.
 • Een nieuwe versie van het OS, iOS, waarmee je kunt multitasken.
 • En dan hebben we voor mij nog de GPS, het kompas, de snelheid en de extra opslag ruimte. Dingen die ik tot nu toe met mijn ‘classic’ heb moeten missen.

2 Responses to “het vierde iPhone modelletje alweer”

 1. Gras

  Yes! Hier ook nog de classic maar wat zou ik ook graag de nieuwe nemen. Ik wil alleen geen T-Mobile abonnement… Hoe dat nou weer moet…

  Reply
  • buxx

   Classis roeleert!
   Denk dat we een uitstervend ras zijn die er nog mee rond lopen, en dat maakt het eigenlijk ook wel weer leuk.

   Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS