stay hungry, stay foolish

Lifehacking Academy

Lifehacking Academy gaat vandaag plaatsvinden. De plek waar alles qua lifehacken in Nederland samenkomt. En hierbij gelijk een goede les in lifehacking: ‘niet dingen doen die anderen beter kunnen, of al hebben gedaan’. Daarom legt dhr. Aslander even snel uit wat het precies in gaat houden.

En wat ga ik daar dan doen? Vooral luisteren naar wat de mensen op het podium te zeggen hebben, want er gaan interessante en vooral heel veel ware dingen gezegd worden.
Vervolgens ga ik daar dingen over schijven, verder bedenken en helemaal aan het einde, thuis pas, ga ik er berichten over schrijven. Natuurlijk hier op buxx.nl maar ook op lifehacking.nl.

En daarnaast, ga ik veel mensen ontmoeten. Mensen die al tijden meeschrijven aan lifehacking.nl, die ik al hier en daar via Twitter heb gevonden en mij haast wel zeker weer gaan inspireren om weer verder te gaan schijven over die onderwerp.

Dus wees niet bang dat je informatie mis gaat lopen, alles zal worden vast gelegd. Zowel op video als in schrift. Het is nagenoeg live t volgens via Twitter met als hashtag #LHA10

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS