stay hungry, stay foolish

mijn eerste artikel op lifehacking.nl

Vandaag is mijn eerste bijdrage op  lifehacking.nl gepubliceerd. Mijn eerste artikel is het artikel over hoe je een computer op afstand kunt bedienen wat ik onlangs op buxx.nl plaatste.

Ik schreef al wel vaker over dingen als lifehacking en lees er nagenoeg dagelijks over, dus er over schrijven is een makkelijke stap. En door in de redactie van lifehacking.nl plaats te nemen kan ik nog meer mensen ermee bereiken om zo mijn lifehack tips te delen. Want lifehacking is in, hip, de bom, en vooral heel erg normaal om te doen.

Ongemerkt hacken we er dagelijks nogal op los, het zijn de kleine handigheidjes waarmee we dingen sneller, beter en eenvoudiger kunnen doen. Dingen zoals het op een logisiche plek neerleggen van het boodschappenlijstje  zodat je hem niet vergeet, snelkoppelingen op de computer of de perfecte mix om streeploos de autoruit schoon te maken, dat is allemaal lifehacks ten voeten uit.

Of zoals het op lifehacking.nl staat:

Lifehacking gaat over slimmer werken en slimmer leven. Diverse auteurs schrijven over het snijvlak van kennismanagement, persoonlijke ontwikkeling, timemanagement en Web2.0.

6 Responses to “mijn eerste artikel op lifehacking.nl”

 1. Toh

  Congrats… je was hier op buxx.nl ook al lekker bezig zoals je zei… keep up te good work…

  en tja, lifehacken is echt te fijn!!!

  Reply
 2. Marcel

  Ik heb sinds kort naast Chrome ook Opera op mijn notebook staan en kwam daar de optie Opera Unite tegen waarbij je dus vanaf een andere pc bij je muziek e.d. kan komen.

  Is dat een beetje betrouwbaar?

  Reply
 3. buxx

  Ik heb werkelijk geen idee, ik gebruik Opera alleen voor het testen van websites, maar niet als productiebrowser.
  Helaas. Maar wat ik wel weet, is dat dinsdag Spotify naar Nederland komt. Waarmee je ontiegelijk veel muziek online kunt luisteren. Kan het probleem ook op oplossen.

  Reply
 4. Marcel

  Hmm als ik Spotify wil gebruiken moet ik eerst 5 euro overmaken omdat ik vanuit Hongarije wil luisteren. Naja ik houdt het nog wel even uit met mijn eigen muziekvoorraad en The PirateBay. :)

  Reply
  • buxx

   To bad, maar tot die tijd werkt die combo ook prima toch?
   Er zijn trouwnes vergelijkbare diensten als Grooveshark

   Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS