stay hungry, stay foolish

nieuwe energie

Nieuwe energie is een hip en hot de laatste jaren, want de huidige/’oude’ energie dreigt op te gaan én is ook nog eens smerig volgens de heren geleerden. Heel wat miljarden en miljoenen worden geïnvesteerd om te zoeken naar nieuwe vormen van energie. Maar het kan veel simpeler energie wat op te peppen.

Hoewel deze oplossing niet dé oplossing gaat zijn voor het behoud van de aarde, het kan de omgeving wel weer nieuwe energie geven in de vorm van inspiratie. Want de nieuwe vorm van energie gaat in dit geval om creatieve vormen van de stroom die uit de muur komt. Het stopcontact.

Eentje die uit de muur komt zetten zodat er meerdere stekkers in passen, de Rozetkus. Let op deze site vooral ook even op het plaatje aan de onderkant, leuk toepaste manier van CSS als je de browser van formaat veranderd.


De Rambler Socket, die nét even dat extra stukje snoer kan leveren als dat nodig is.


Een draaibaar modelletje die het probleem oplost van die dikke omvormers die nooit naast elkaar passen.


Stickers die laten zien waar de energie precies vandaan komt.


Een stekker waarmee je ook apparatuur via usb mee kunt opladen, helemaal niet zo gek aangezien je veel telefoons op deze manier oplaad.


Eentje
die je helpt om de stekker er weer uit te krijgen. Als je de stekker terug draait, duwt een pieletje erachter de stekker weer naar buiten.


En als laatste geen stopcontact, maar wel heel erg stoer uitgevoerde oplossing voor een bekend probleem. Een verlengkabel waar je niet snel over struikelt.

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS