stay hungry, stay foolish

op 24 juli gaat de wereld van dan het archief in

Wat er dagelijks op aarde gebeurt is veel en wat daar dagelijks van wordt vastgelegd op film en op de harde schijven van YouTube wordt geplaatst is niet te bevatten veel. Per minuut wordt er  maar liefst 24 uur aan video geüpload naar de videosite.

En omdat dat niet normaal veel is en daardoor niet al te overzichtelijk is om een goed beeld te krijgen van wat er op een dag allemaal op de wereld gebeurt, hebben YouTube en een professionele regisseur en producer  de handen ineen geslagen en het ‘Life In A Day‘ project gestart. Die gaat wat overzicht daarin brengen.

Het plan is simpel, op zaterdag 24 juli een deel van je leven vast leggen en uploaden. Vervolgens wordt er een mooi geheel van gemaakt die het archief van de mensheid in kan. Het enige jammere is alleen dat de film pas in 2011 op de premiere van het Sundance Film Festival vertoond wordt.

Ik heb zelf nog geen idee wat ik dan aan het doen ben, maar ik zal mijn deel bij gaan dragen. Wellicht al wel met de nieuwe iPhone, dan kan het namelijk ook gelijk in HD, dat zou wel heel erg mooi zijn.

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS