stay hungry, stay foolish

te koop, wat games, voor wat het je waard is

Al eerder, in 2008, schreef ik over World of Goo, een briljant spel wat z’n geld dubbel en dwars waard is. En een jaar later schreef ik vervolgens dat het spel te koop was voor wat je er maar voor over had. Een experiment dat voor  Radiohead goed werkte en ik een poosje geleden in London zelfs heb meegemaakt in een restaurant. Het leuke gevolg is dat de gemiddelde mens niet zonder te betalen wegloopt en zelfs ook nog vrij netjes betaald.

Heb je destijds je kans gemist om World of Goo te kopen, dan kan dat opnieuw, maar nu zelfs met nog vier andere spellen. Ik heb ze nog niet gespeeld, maar het promofilmpje heeft me al overgehaald, wellicht mede door het gerijm, om er € 9,- voor neer te leggen. Eigenlijk was alleen ‘Gish‘ al de reden voor de aanschaf. Geen idee of het wat is, ik ga het zo spelen, maar het ziet er erg vermakelijk uit.

Bij de vorige actie hoopte ik al dat dit de aanzet zou zijn voor World of Goo om een tweede deel uit te brengen, maar helaas, dat is nog steeds niet gebeurt. Helaas voor de lol, gelukkig voor alle tijd die erin gaat zitten, het is namelijk vreselijk verslavend.

Dit betekend dat ik nu dus twee licentie heb, en dus eentje over. Wie wil ook wat avondjes hieraan verspelen, reageer even en ik verloot het binnenkort onder de reacties.

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS