stay hungry, stay foolish

wat extra stroom bij de hand

De smartphones van tegenwoordig vragen steeds meer en meer van de accu’s. Ze hebben meer nodig, omdat ze voornamelijk uit display bestaan, ze druk gebruik maken van wifi en het datanetwerk voor internet maar ook vooral omdat ze veel meer gebruikt worden dan een simpele met een lcs schermpje waarmee je kunt bellen en sms-en.

Dus het komt ook regelmatig voor dat de accu het niet een hele dag zonder opladen red. Maar daarvoor is hulp, hulp in de vorm van wat extern draagbaar stroom.

De afgelopen weken heb ik namelijk de Primo getest. Een klein accuutje die je zo aan de telefoon koppelt waardoor ie gelijk begint op te laden. Een vreselijk klein apparaatje, kan dus altijd in de tas mee, en de de levensduur van je telefoon kan verlengen.

De Primo laad de telefoon niet helmaal op, maar voor ongeveer de helft is ie wel weer te vullen met stroom zodat je weer verder kunt bellen, Twitteren, fotograferen of een van de andere dingen waar de telefoons van tegenwoordig gebruikt worden. En thuis is ie weer middels de miniusb aansluiting op te laden.

Een welkome extra die ik vanaf heden in mijn tas meedraag dus, de Primo. Het neemt nét dat hele kleine beetje stress weg, of je het nu wel of nét niet gaat redden met de accu.

Deze is voor de iPhone, maar er is ook eentje die je op de telefoons met een miniusb kunt opladen.

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS