stay hungry, stay foolish

de papieren Hyves

Leesvoer blijft zich opstapelen, er zijn zo vreselijk veel leuke artikelen op het internet te lezen en met de briljante tool Read It Later List, gaat het wel heel erg gemakkelijk om dingen aan de leeslijst toe te voegen.

En aangezien ik veel lees op en over het internet en de ontwikkelingen eromheen, is het boek, jawel, op papier, van Raymond Spanjar ook toegevoegd aan de ‘must read list’. Helemaal nadat ik gister na de #jemaandelijkseportie borrel er meerdere mensen positief over heb horen vertellen.

Het eerste hoofdstuk, wat te downloaden is, heb ik vanavond gelezen en weet nu al dat ik het boek maar even moet bestellen. Want, het geeft een heel mooi kijkje in de keuken achter een van de grootste websites van ons land. Een verhaal wat ik niet wil missen.

Enige nadeel is, nadat ik het eerste hoofdstuk op de iPad heb gelezen, ik de rest eigenlijk ook wel in iBooks wil lezen, maar die optie is er helaas niet bij. Het gaat dus ‘ouderwets’ onder de lamp lezen worden. Nou ja, lekker ouderwets, past dan ook wel weer bij het onderwerp, lekker Hyven, zoals vroeger, kuch.

Wat dan wel weer leuk is, is is dat je het boek kunt laten customizen met je eigen foto’s op de cover, en ik gelijk kan zien dat ik Hyves nummero 443.384 ben.

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS