stay hungry, stay foolish

Floortje is alweer onderweg

Floortje Dessing leeft een reizend bestaan, al jaren, en al jaren kijk ik met veel plezier en vol jaloezie naar wat ze ons op de tv laat zien over de wereld. En zojuist hoorde en zag ik dat ze weer onderweg is voor het nieuwe TV seizoen 3 Op Reis.

En dat gaat weer hele mooie worden, nu al. Met de auto van Amsterdam naar Bejing. Een droom van mijzelf om ooit ook eens te doen. Niet per sé die route, maar met een vette bak de wereld te ontdekken. En dat terwijl ik helemaal niets met auto’s heb, en al helemaal niet zoals collega ‘Doordenkers‘ Geert en Peter.

Maar het nomadenbestaan zoals dat van Coen en Karin-Marijke, die met hun Toyota Landcruiser al vanaf 2003 onderweg zijn, is zo af en toe wel heel erg inspirerend om over te lezen. Maar tpt die tijd, eerst maar eens kijken als Floortje weer terug is, de boel gemonteerd is en het nieuwe seizoen van3 Op Reis weer begint hoe het haar is vergaan.

2 Responses to “Floortje is alweer onderweg”

  1. Claudia

    Ha Buxx! Ik kwam hier na doorklikken bij Ramon Stoppelenburg en vind dat je een toffe site hebt. Ik ga even lekker bladeren en blijf je volgen.

    Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS