stay hungry, stay foolish

het leven weer oppikken na 5 weken

En toen was het ineens weer de koud lucht, de bewolkte lucht en de bekende lucht die mijn lijf omringde. Een week geleden lande ik weer op AMS en kon het terugkijken op mijn 5 weken vakantie in Thailand en Cambodja beginnen.

5 weken lang leven uit een rugzak, 5 weken lang eten op straat en in restaurant en van die 5, 4 weken helemaal alleen op pad. Veel gezien, veel beleefd, weinig gesproken, veel indrukken opgedaan en vooral veel niets gedaan. Vooral lekker nergens zorgen om maken, lekker traag en puur leven. De enige vorm van stress die er was, was een onderdak voor de nacht en wat te eten. En dan ook nog in de vorm, of het noodles gingen worden op straat met een biertje of een salade met een fruitshake in een restaurant. Kortom het pure leven. Het leven zoals je het eigenlijk veel te weinig leeft.

Na ruim een week kan ik gelukkig zeggen dat ik nog niet gewend ben, het leven nog niet helemaal heb opgepikt en hier en daar nog sprankjes vakantie tegenkom gedurende de dag.

De mailbox is in ieder geval weer bijgewerkt, en dan kan nu het uitzoeken van de 1.200+ foto’s beginnen. Zware taak, maar wel leuk om de hele vakantie weer even rustig terug te kijken.

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS