stay hungry, stay foolish

makkelijk online tv kijken

De TV staat bij mij nauwelijks nog aan, er is namelijk nooit iets op de buis op dat wil kijken of het is al bezig. Dus is Uitzending Gemist een hele logische plek om toch zo af en toe mee te kunnen praten en de programma’s die wél leuk zijn te kunnen zien of als ik hoor van iemand wat ik dan gemist zou hebben.

Maar het klinkt zo mooi, kijken wat je wil op het moment wanneer je het wilt. Want vaak vergeet ik het dat ik iets wilde zien. Geen probleem natuurlijk, want echt missen doe ik het dan ook niet. Maar programma’s als 3 Op Reis wil ik toch wel heel graag zien.

En dat gaat allemaal erg gemakkelijk met het nieuwe Ziezo.tv. Nog niet helemaal openbaar, maar na een voorlopige aanmelding via Facebook heb je al snel toegang. Bij duurde mij mij een paar uurtjes.

Op Ziezo.tv kun je alles van Uitzending Gemist kijken, maar ook van de commerciële omroepen die hun eigen versies hebben om later programma’s terug te kijken. En daarnaast zijn er de live kanalen van de publieke omroep nog, zoals 101.tv, Journaal 24 en Politiek 24.
Als je een programma leuk vind, kun je die als favoriet bestempelen en krijg je een melding, per mail to twitter, als er een nieuwe aflevering van online staat en vind ik wel heel erg handig.

Zo krijg je dus je eigen ‘on demand’ tv kanaal, dé toekomst wat betreft tv kijken zou ik zeggen.

6 Responses to “makkelijk online tv kijken”

  1. Elsemarie

    Leuk! Werd door @doc_nl getipt, die had jouw post gelezen. Heb al jaren geen tv-apparaat meer in huis, maar dit lijkt het internetkijken wel makkelijker te maken. Ben benieuwd hoe snel ik binnen mag!

    Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS