stay hungry, stay foolish

terugblikken en vooruitkijken op Lifehacking.nl

Gister verscheen dit artikel over hoe ik 2011 heb beleefd op het gebied van lifehacking én hoe ik 2012 ga zien op datzelfde gebied:

2011 – De lifehack die het meeste heeft bijgedragen aan 2011 is Evernote. Het opgeruimde gevoel dat deze tool met zich meebrengt is geweldig. Alles gaat erin, via de automatische dubbelzijdige scanner. Alles, post, bonnetjes, recepten, aantekeningen. En het ruimt niet alleen op, door dat de slingerende papiertjes er niet meer zijn, vooral het gevoel dat alles er nog steeds is, en zelfs zoekbaar, dat is vreselijk handig. Meerdere malen afgelopen jaar heb ik informatie eruit kunne halen terwijl ik onderweg was, dat is direct nodig had. En naarmate je het vaker gebruikt, wordt het waardevoller en waardevoller.

2012 – Voor 2012 verwacht ik vooral sterke ontwikkeling in het filteren van nieuws. Er is een overdaad aan nieuws wat ons elke dag bereikt, en het is een beste klus ok nét die interessante dingen eruit te halen die voor jou van toepassing zijn. Inmiddels zijn er al vele tools en app die daar een schifting in aan het maken zijn, zoals Flipboard voor de iPad en Storify in de browser, maar het staat nog in de kinderschoenen. Daarom hoop en verwacht ik dat daar in 2012 behoorlijk wat verbeteringen in gaan komen, waardoor we sneller op de hoogte zijn van de dingen die we echt interessant vinden.

Dit artikel verscheen ook op Lifehacking.nl

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS