stay hungry, stay foolish

de bloguitdaging

Onlangs, tijdens De Nacht Van Kunst en Wetenschap vertelde Ernst Jan Pfauth over zijn zegetoch in de blogwereld. Wat het hem had gebracht en hoe hij er mee bezig is. Een wereld die ik met buxx.nl al bijna 10 jaar in verkeer, met wisselend succes.

Op basis van zijn handvest Gij Zult Bloggen (lesstip voor elke blogger) geeft Ernst Jan handvol concrete tips om te starten en vol te houden. En… hoorde ik van de ‘bloguitdaging‘. En daar ben ik altijd wel voor in.

Heel eenvoudig, als extra stok achter de deur om te starten of om door te zetten, in 30 dagen 15 artikelen schrijven. Dat moet te doen zijn lijkt me. Hoop ik.

Gefeliciteerd, je bent de bloguitdaging aangegaan!
De komende maand krijg je het druk: elke twee dagen verschijnt er een blogartikel van jouw hand. Maar geloof me, het wordt het allemaal waard. Vanaf nu heb je een eigen publicatie, jouw The Daily Times. Als je de bloguitdaging haalt, krijg je vanzelf een mailtje van me met verbetertips. Ik kijk er naar uit!

Leuk idee, ik laat mijn toetsenbord de komende tijd overuren maken, want er zijn inmiddels meerdere blogs te onderhouden. Deze sowieso, maar sinds kort hebben we bij Brilliant Bastards ook een blog, waarin we over de digitale wereld schrijven.

Leuk, op naar het volgende artikel. En ondertussen sleutelen aan de nieuwe layout en branding.

Kom maar op met die feedback!

2 Responses to “de bloguitdaging”

    • Patrick Loonstra

      Ah joh, eens per 2 dagen, heb je tussendoor ook nog een dag rust zelfs =] Ik wil je wel stimuleren hoor als je dat nodig hebt.

      Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS