stay hungry, stay foolish

tijdelijk e-mailadres

Ik twitterde net over 10minutemail.com en direct kreeg ik respons van mensen, dus blijkbaar kent nog niet iedereen deze dit soort diensten. Vandaar dat ik dit artikel maar even in de archieven van buxx.nl ga stoppen.

Tijdelijke e-mailadressen zijn makkelijk voor sites waar je je verplicht moet aanmelden, zelfs als je er maar even 1 keer gebruik van wilt maken. Omdat je even snel iets wil weten, of het gewoon even de dienst uit wil proberen. maar er zijn gelukkig meerdere oplossingen voor om te voorkomen dat je eigen mailbox vol komt met spam. Een paar voorbeelden:

  • 10minutemail.com genereert een e-mail adres voor je die je, je raad het al, 10 minuten kunt gebruiken. Zonder refresh van de pagina komt de mail gelijk binnen en je kunt met 1 klik het adres voor nog een keer 10 minuten verlengen.
  • mailinator.com is te gebruiken zonder dat je eerst naar de site hoeft. Gewoon een e-mail verzinnen verzinhetmaar@mailinator.com en klaar. Om de mail te bekijken dat daarop binnen komt ga je eenvoudigweg naar verzinhetmaar.mailinator.com
  • dispostable.com is lekker vrij van reclame, ook wel fijn, want de rest verdient voornamelijk aan banners, veel banners.

2 Responses to “tijdelijk e-mailadres”

  1. Niwla

    ikbenspamvrij.nl is een nederlandse site, maar naar ik nu zie lang niet zo handig als jouw alternatieven

    Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS