stay hungry, stay foolish

Lets go to SXSW

Sinds ik van het bestaan afweet wil ik er al heen, South by Southwest in Austin, Texas. En dit jaar is de badge geregeld, liggen de tickets klaar en weet een hotel dat ik bij hun logeer.

“Oftewel, SXSW, here I come!”

Maar wat is SXSW nu?

The South by Southwest® (SXSW®) Conferences & Festivals offer the unique convergence of original music, independent films, and emerging technologies. Fostering creative and professional growth alike, SXSW is the premier destination for discovery.

En juist dat interactive deel interesseert mij. Want hier loopt dé tech wereld van de wereld rond. Hier worden de nieuwe diensten gelanceerd die klaar staan om de wereld te veroveren. Hier luistert en kijkt de hele digitale/tech wereld naar.

Voor Lifehacking.nl ga ik kijken wat ons op het gebied van slimmer en beter leven te wachten staat. En natuurlijk zal ik ook voor Brilliant Bastards, waar we altijd al de ontwikkelingen in de gaten hielden, mijn bevindingen verslaan.

Vanaf volgende week te volgen op Twitter, Lifehacking.nl en achteraf in een speciale SXSW Editie van de Brilliant Bastards update.