stay hungry, stay foolish

Onderweg alles opladen met de Go Puck Batterij

In maart was ik in Austin, bij South by South West. Een week dat volledig in het teken stond van de toekomst van de techwereld. Ik had het idee dat in een paar jaar in de toekomst was. Zoveel mooie verhalen, slimme manieren van werken en gave producten.

En dus ook genoeg te zien op de tradeshow. Daar kwam ik een klein standje tegen van een bedrijf uit Florida die de Go Puck lieten zien. Met hun ervaring in de accuwereld door stroom te leveren aan racewagens als die van Indycar, hebben ze een zeer robuuste draagbare accupack weten te maken. Hier had ik er al meer van gezien, maar van de Go Puck werd ik wel heel erg enthousiast. Een mooi dingetjes, zeer klein, ook nog eens robust én… maar liefst 5 maal je telefoon ermee kunnen opladen. Wooow!

go puck batterij 01

Hier moest en zal ik alles over te weten komen. En zo geschiede. De rest van de dag liep ik met een Go Puck op zak. Over de tradeshow, ging ik bij presentaties langs, doolde ik door de stad Austin, door de kroegen, bij foodtrucks langs en met de Ubertaxi weer terug naar het hotel aan de andere kant van de stad.
En ondertussen ging mijn telefoon maar niet leeg, omdat ik hem gewoon kon opladen. Wederom Wooow! Hier moest ik iets mee doen.

Terug in Nederland maar eens contact gezocht met de fabrikant om te kijken wat er mee te doen was. En nu, een paar maanden later heb ik een webshop geopend. Mijn eigen webshop, waarmee ik de Go Puck Batterij verkoop: www.gopuckbatterij.nl

go puck batterij 06

5 Responses to “Onderweg alles opladen met de Go Puck Batterij”

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS