stay hungry, stay foolish

Mailbox levert een geweldige ervaring

De mail applicatie Mailbox is al een poosje beschikbaar op iOS. En benadert de binnenstromende mailtjes op een compleet andere manier dan alle andere oplossingen voor dit communicatie medium. Het laat je mailtjes met een eenvoudige ‘swipe’ behandelen.

De campagne, met de virtuele wachtrij, die ze destijds hadden opgezet leverde erg veel aandacht op. En nu de Macapp in beta is uitgebracht flikken ze dat weer.

coin

In de mail met de beta-invite zit een .gif plaatje. Dat plaatje, een vrolijk muntje, is de code zelf. Je sleept het in de app om de beta te ontgrendelen. Werkelijk bril-jant. Dat is pas het uiterste halen uit de techniek.

Direct daarna kom in de meest cleane interface die je je toe an wensen voor een applicatie. De bekende gestures van de mobiele app zijn uiteraard ook aanwezig. Door de swipe beweging kun je je mail behandelen. Weggooien, archiveren of inplannen voor later.

En zit je in een mailconversatie, dan laad Mailbox je enkel de content zien die je nodig hebt. Het voelt als een chat. En die benadering is heel wat fijner dan de enorme lijst van tekst waar je je normaliter doorheen moet worstelen.

Nét een uur geleden geïnstalleerd en voorlopig mijn primaire mail oplossing. Mail me en ik behandel je mail ín Mailbox, is dat niet hip?

beta-coin

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS