stay hungry, stay foolish

Notitieboekje dat synct met het web

De zwarte Moleskine is dé standaard sinds jaren bij velen in de creatieve industrie. Dagelijks wordt er zoveel kennis en ideeën tussen die velletjes geschreven en getekend, je moet er toch niet aan denken dat je hem kwijtraakt.

Alles in Evernote zetten is al heel wat beter, maar daar schets het wat minder lekker in en in veel situaties is gewoon fijner om op papier bezig te zijn.

Maar het is te combineren, enigszins. Een notitieboekje dat synct met het web. Zonder hi-tech papier en hippe electrinische pennen. Gewoon een boekje van Mod kopen. Die volschijven en tekenen. Daarna opsturen in de bijgeleverde envelope.

Zij scannen alles netjes voor je en zetten het voor je in Evernote, Dropbox of OneNote en zenden het boekje retour. Super toch? Moet je wel snel een boekje volschrijven, anders werkt het niet. Ik doe ongeveer een jaar met 1 boekje, dus voor mij gaat het niet werken. Het idee daarentegen is super.

Ze hebben het product voor $ 22.450 gebouwd. Een erg strakke planning heb ik het idee. Het hele proces hebben ze bijgehouden en daar schrijven ze ook nog eens over. Dat maakt het geheel nóg mooier. Want het gaat niet alleen om het eindresultaat, de weg ernaar toe is net zo belangrijk.

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS