stay hungry, stay foolish

Sunrise is mijn favoriete kalender

Ik zoek, of zocht eigenlijk, constant naar de beste oplossing voor het bijhouden van mijn agenda.

En inmiddels heb ik een van de betere oplossingen daarvoor gevonden: Sunrise.

Het ondersteunt zowel Google Calendar als Exchange en iCoud als agenda. Er was al een iOS versie, inmiddels is er een Android en webversie bijgekomen. Het rondje is af dus. Vrijwel iedereen kan het dus gebruiken.

Ik ben een van de beta testers en ze ontwikkelen goed door. Bijna wekelijks komt er wel een nieuwe versie uit, die weer kleine tweaks bevat om het beheren van je planning nog makkelijker te maken. Een van de tofste toevoegingen van de laatste tijd is de koppeling met Evernote. Een notitie daar kan een een ‘due date’ hebben, en die wordt in Sunrise getoond. Erg fijn om mijn leven een beetje in goede banen te leiden.

Probeer Sunrise uit en laat me weten of je er net zo blij mee bent als ik.

sunrise

2 Responses to “Sunrise is mijn favoriete kalender”

 1. Aukje Leermakers

  Joris tipte me deze app en heb ‘m geïnstalleerd op mijn android toestel. Zo op het eerste gezicht ziet het er al erg mooi uit. Vanochtend waren er blijkbaar wat connectie-problemen, maar inmiddels werkt het weer prima.
  Wat ik dan weer leuk vind, is de weersvoorspelling bij de eerst komende dagen. :)

  Reply
  • Patrick Loonstra

   Goed om te horen.
   Wat voor mij een van de fijnste zaken was dat het instellen zo eenvoudig was. De standaard kalender van iOS is altijd een drama om te koppelen aan de Google Calendar.

   Het weer is inderdaad tof. In de beta kun je ook interessante kalenders toevoegen. Weeknummer, WK wedstrijden, schoolvakanties, feestdagen.

   Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS