stay hungry, stay foolish

Terug uit Colombia en door naar Austin

Ik ben nét terug van een rondreis door Colombia (zaterdag) en ga gelijk (woensdag) door naar Austin.

Backpacken door Colombia
Colombia was geweldig. 3 weken leven uit de rugzak, met lokale busjes waar ik nét inpaste, duiken bij een strand van koraal, de hele dag op slippers lopen. Met als laatste verrassing, de tassen die niet op de vlucht JFK-AMS mee zijn gegaan.

Maar goed, dat is weer achter de rug. De foto’s zijn nog niet uitgezocht, de was is zelfs nog niet gedaan, maar de volgende trip staat alweer op de planning.

colombia

 

 

SXSW in Austin, TX
Woensdag ga ik naar Austin om, net als vorig jaar SXSW mee te maken. 5 dagen lang een paar stappen in de toekomst zetten op het gebied van de technologische ontwikkelingen.

Wellicht vindt ik wel weer iets geweldigs om te verkopen, zoals ik vorig jaar voor het eerst de Go Puck tegenkwam, en inmiddels in mijn eigen webshop verkoop.

Vorig jaar was ik in mijn eentje gegaan. Dit jaar heb ik met 6 anderen 2 RV’s gehuurd om in te overnachten. Het gaat dus weel volledig anders worden. Spannend. Maar vooral heel erg gaaf, dat kan niet anders.

Ik en andere Nederlanders houden de thuisblijvers op de hoogte via sxswnl.tumblr.com en @sxswnl.

austin

 

 

Vanaf half maart weer beschikbaar
En dan, vanaf half maart ben ik weer thuis, écht thuis. Om van de lente in eigen land te genieten.
En ben ik dus weer volop beschikbaar voor design klussen. Mail gerust. Ik help je graag mee om middels design je doelen te behalen. Want een goede uitstraling is van essentieel belang. Dat was al zo in het verleden, en dat is nog steeds zo.

groningen

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS