stay hungry, stay foolish

Ik ga de boel opsplitsen, denk ik

Ik blog al jaaaaren hier op buxx.nl. In de begin jaren alles wat ik tegenkwam en ik leuk vond. Gelukkig is daar nu Twitter voor, dat houdt buxx.nl vrij van losse flarden. Graaf vooral niet in het archief, daar zitten echt dramatische artikelen tussen. Brrr. Maar goed, dan had Twitter maar eerder uitgevonden moeten worden.

Inmiddels heb ik wat andere sites waar ik dingen op kwijt kan. Al het visuele moois wat ik tegenkom gaat op acffca.net, op Twitter en LinkedIn smijt ik met leuke links, toffe artikelen en ander los spul. En op mijn pro site, patrickloonstra.nl, plaats ik mijn portfolio en vang ik mijn klanten als designer op.

En hoewel buxx.nl vertrouwd voelt ga ik toch wat opsplitsen. Alle zaken die te maken hebben met mijn leven als designer, ga ik overhevelen naar een nog te openen blog op patrickloonstra.nl

Artikelen over branding, design, mijn werk en alles wat daar tussendoor komt zullen binnekort daar standaard op verschijnen. Dat maakt het overzichtelijker. En, zeker niet onbelangrijk, zal de toko waar ik mee verdien en dus van leef, een betere propositie geven.

Ik bestel nog even een espresso doble en ga bezig met het inrichten van de blog op patrickloonstra.nl Je hoort het als het zover is, of laat hier je mail achter, dan hou ik je per mail op de hoogte.

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS