stay hungry, stay foolish

Van AMS ✈️ PHL ✈️ MIA ✈️ UIO naar AMS ✈️ MAD ✈️ UIO

Vandaag was dé dag van hét avontuur. De reis waar we zo lang naar toe hebben geleefd. Maar dus vooral ook vanzelf dichterbij kwam.

Want de afgelopen dagen hebben we de volledige focus gehad op het leeghalen van ons huis. De huur is namelijk opgezegd. En we zijn dus officieel dakloos. Maar dat is een ‘zorg’ voor over een half jaar. Dat zien we dan wel weer.

Helemaal klaar voor de vlucht, netjes ingecheckt. Lekker onderweg, in een aftandse American Airlines kist waar volgens mij gewoon videobanden werden gedraaid. Niets geen films kijken die nog niet in de bioscoop draaien, helemaal geen vriendelijke stewerdessen die ervoor zorgen dat je vlucht zo prettig mogelijk verloopt en al helemaal geen vlucht die onder fratsen zou verlopen.

Nog voordat we over Engeland vlogen, kwam de melding dat er een mankement aan de vleugel was. En dat we zelfs terug zouden vliegen naar Schiphol. Crap, we bleken in een boemerang-vlucht te zitten. En nog meer gedoe omdat er eerst nog wat kerozine verstookt moest worden om een goede landing te kunnen maken. Wat wel een mooi vluchtje over de Wadden en het land opleverde. Terug op AMS bleek de vlucht volledig geannuleerd te zijn. Dus we zijn weer terug bij af. Nu in een hotelletje op Schiphol, wachten op de volgende vlucht. Morgen een nieuwe poging dus. En nu maar hopen op een goede tweede poging.

boemerang vlucht

 

UPDATE: Inmiddels zijn we netjes op onze bestemming aangekomen en raken we al snel weer gewend aan het leven op Latijns Amerikaans gebied (eerder waren we al in Costa Rica en Colombia namelijk). Lekker weer, eten op straat, overal wat te doen en een compleet andere cultuur. Genoeg om te ontdekken te te bekijken dus de komende 6 maanden.

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS