stay hungry, stay foolish

Wie of wat is Buxx?

De naam ‘buxx’ komt uit de het vorige millennium is een nietsbetekend woord dat inmiddels is gaan leven doordat ik het al die jaren als een soort van pseudoniem ben gaan dragen. Maar wie zit er nu achter die naam buxx en schrijft al sinds 2005 op buxx.nl?

Leven doe ik in in Groningen.

Kijken doe ik het liefst naar mooie zaken zoals logo’s, huisstijlen, fotografie, typografie. Zeg maar, alles wat ik verzamel op acffca.net Maar ook naar bewegende beelden als Lost en 24 in het verleden, Dexter, Metropolis, Vimeo, New Girl, TED en meer van dat.

Werken deed ik jaren lang bij ‘reclamebureaus’ en ‘drukkerijen’. Maar sinds 2012 ben ik voor mezelf bezig als designer, onder mijn iegen naam: patrickloonstra.nl

Schrijven doe ik hier, op buxx.nl, maar ook op lifehacking.nl en Twitter en Google Plus.

Eten heb ik bij voorkeur lekker en smaakvol. En een grote voorkeur heb ik voor de Italiaanse en de oosterse keukens, mooi, lekker én simpel.

Lezen doe ik op de fiets en onderweg, en wel naar audioboeken en podcasts.

En verder doe ik graag aan dingen als lifehacking, Scouting, reizen, en zo af en toe wat zeilen en vliegeren.

En uiteraard heb ik ook nog vele vele dingen die ik graag doe en zou willen doen. Ik bundel ze zo goed en kwaad als het lukt op mijn wensen lijst. Mocht ik ooit eens iets voor je doen, hebben gedaan of gaan doen en je hebt het idee dat dat van toegevoegde waarde is geweest, dan moeten we daar maar eens over babbelen. Je weet maar nooit wat voor moois daaruit kan ontstaan.